Over JenSEO

Ik ben Jens Verver en werk als Freelance SEO Specialist vanuit Oud-Beijerland. Daarnaast werk ik ook nog vanuit bureauzijde voor een heleboel toffe klanten.

Sinds 2018 ben ik begonnen met werken bij een online marketing bureau. Hier heb ik in een rap tempo alle facetten van SEO geleerd. Hier heb ik gewerkt voor lokale, Nationale en Internationale klanten.

Sinds 2022 werk ik ook als SEO Freelancer en ondersteun ik ondernemers op verschillende vlakken binnen SEO.

In de praktijk merk ik dat veel ondernemers wel eens van Zoekmachine Optimalisatie hebben gehoord, maar niet weten hoe ze dit effectief moeten inzetten. Daar kan ik vervolgens bij helpen.

Vanuit mijn klanten krijg ik te horen dat ik SEO in Jip-en-Janneketaal kan uitleggen, goed met ze meedenk en ze prettig met mij samenwerken.

Ik help je graag met het uitzetten van een SEO-strategie zodat jij online kan groeien. Plan gerust een kennismakingsgesprek in!

Jens Verver - SEO Specialist

Deze bedrijven zijn al geholpen

Perry sport logo JenSEO
Schorem barbier logo JenSEO
Verpackungswelt logo JenSEO
Qicq logo

Wat klanten over JenSEO zeggen

Wil je er zeker van zijn dat ik de juiste SEO freelancer voor jouw bedrijf ben?
Bekijk vooral even wat mijn klanten over mij zeggen.

Jens is een echte pro op het gebied van SEO en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je merkt aan alles dat hij weet waar hij het over heeft (dat is bij andere partijen niet altijd het geval).


Hij weet hoe je een goede vertaalslag kunt maken die past bij jouw website, om een betere ranking te kunnen realiseren. Hij denkt mee en zet graag een extra stap voor zijn klanten.

Ook in de samenwerking is Jens een pareltje, waarbij heldere, gestructureerde informatie de basis vormt in zijn communicatie. Onze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren.

Marscha

Marketeer, Apployed Nederland

JenSEO heeft ons enorm goed geholpen met een aantal SEO vraagstukken. Tijdens de projecten heeft hij ons van A tot Z geholpen met o.a. optimalisaties en uitgebreide analyses over onze website.

Jens is een absolute aanrader voor iedereen die zich wil begeven in de wereld van SEO.

Boy

Digital Manager, La Martiniquasie Benelux

Samenwerken met Jens betekent dat je iemand voor je hebt die niet enkel zijn vak verstaat maar ook de vertaling maakt naar mensen die daar minder in thuis zijn. Aanrader!

Petra

Eigenaar, Hashtag Junkies